44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

פשטידת מקרונים ועלי סלק

28/02/2017

שוב ניצול שאריות. במזווה חבילת מקרוני שעמדה הרבה זמן צועקת הצילו.. קופסת קוטג' במקרר ושמנת חמוצה. רק קניתי את עלי הסלק.. וזהו יצאה פשטידה טעימה..ומכובדת מכובדת מאוד לפחות ל10 אנשים וגם טעימה אז מי צריך יותר מזה??קצת ירקות חתוכים ויש לכם ארוחת ערב מושלמת.

 

 

מה צריך:

חחבילת עלי סלק (אם של גוש קטיף אז צריך 2 ) קצוצים (עם הגבעול)

שני בצלים גדולים קצוצים דק

1 חבילת ספגטי הכי דקיקים שבורים לחצי מבושלים לפי הוראות היצרן

4 ביצים גדולות

4 שיני שום כתושות

2 קופסאות קוטג'

1 גביע שמנת חמוצה

100 גרם גבינה מלוחה יבשה מגורדת

כוס חד פעמי (שתיה קרה) גבינה צהובה מגורדת

4 כפות שמן

כף גדושה אורגנו יבש

מלח - פלפל שחור, מעט כמון , מעט כורכום.

אופן ההכנה:

מבשלים את המקרוני לפי ההוראות מסננים ומצננים (לערבב עם מעט שמן)

מטגנים את הבצל בשמן עד שקיפות ומוסיפים את השום ועלי הסלק מטגנים תוך כדי ערבוב כ8 דקות בערך.

בקערה  עמוקה מערבבים את המקרוני ושאר החומרים מוסיפים 3 כפות שמן מערבבים היטב

משמנים תבנית חד פעמית גדולה ושמים בה את עיסת הפשטידה

אופים ב180 מעלות 30-35 דקות.

לפני סוף האפיה אפשר לפזר פתיתי גבינה צהובה או פרמזן.

בתאבון ובהצלחה

שלכם מבל ה טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת