בורי ברוטב עגבניות
10/01/2017
דייג אוהב דגים? האמת, אינני יודעת אבל אני אוהבת אותם, כלומר, לאכול אותם (ויסלחו לי הטבעונים - אל תטרחו להשאיר את התגובות המעצבנות שלכם) .
אחרי ארוחת שישי עמוסת כל טוב וחלוקת השלל לביתם של הג'וניורים נשארנו ללא מנה חלבונית לצהרי השבת .
במקפיא נח לו פילה בורי בשלווה וחיכה בדיוק ליום הזה ....
מצרכים
פילה בורי טרי או מופשר
2 קופסאות קטנות של עגבניות חתוכות דק (נטו 220 גרם כל אחת)
2 בצלים קצוצים דק
מלח
פלפל
פפריקה מתוקה
שמן זית
ההכנה
בסיר לחמם שמן זית ולטגן את הבצל הקצוץ עד שקיפות .
להוסיף את העגבניות והתבלינים להביא לרתיחה ולבשל כחצי שעה.
להניח את פילה הדג בתבנית משומנת קלות לשפוך מעליו את רוטב העגבניות .
להכניס לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות לכ- 40 דקות.
יאמיייייי
הוספת תגובה
תגובה אחת