00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מתכונים פה

תבשיל קישואים, בטטה ואפונה

02/01/2017

אילתרתי היום תבשיל נחמד ממה שהיה בבית, בתיבול בסגנון הודי.

 

המצרכים הדרושים:

  1. 1 בצל קטן
  2. 2 שיני שום
  3. 1 כרישה
  4. 1 בטטה בינונית
  5. 3-4 קישואים בינוניים
  6. 1כוס אפונת גינה קפואה
  7. קצת שמן זית
  8.  1/2 כפית כורכום
  9. 1/2 כפית כמון
  10. 1 כפית מלח
  11. פלפל טחון טרי
  12. קצת אבקת פלפל צ`ילי

 

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הבצל, הכרישה והשום
  2. מקלפים את הבטטה והקישואים וחותכים לקוביות קטנות (בערך בגודל של האפונים)
  3. מחממים את שמן הזית בסיר על אש גבוהה. מוסיפים את הבצל, הכרישה והשום ומטגנים תוך ערבוב על אש גבוהה עד שהבצל משחים
  4. לאחר שהבצל משחים מוסיפים את קוביות הבטטה לסיר וממשיכים לטגן תוך ערבוב עוד 2-3 דקות
  5. מוסיפים לסיר את האפונה, הקישואים והתבלינים וממשיכים לטגן תוך ערבוב עוד 2-3 דקות (אין צורך להפשיר את האפונה)
  6. מנמיכים את האש, סוגרים את הסיר ומבשלים עד שהאפונה, הקישואים והבטטה חמים ורכים - כעשר דקות עד רבע שעה. מערבבים מדי פעם

בתיאבון!

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל מתכוניםפה אלא אם צויין אחרת