33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

מאפינס מנגולד

02/01/2017
מאפינס מנגולד

או  כמו שאנחנו קוראים להם... מאפינגולד. 

זוכרים את זה

אז בגירסת המאפינס.

2 חבילות של עלי מנגולד

2 ביצים

2 שמנת חמוצה של פעם

3 כפות קמח קוקוס

מלח

פלפל

גבינה צהובה

נתחיל מהחליטה של העלים. לשטוף טוב טוב (אני מצאתי כמה חברים עם שיריון עליהם ). לחתוך את העלים. לחלוט במים רותחים במשך 15 דק`. 

לסנן היטב. לקצוץ לחתיכות בגודל קטן, ולסחוט היטב היטב במסננת. להוסיף שמנת, ביצים, קמח קוקוס ותבלינים, ולשפוך לתוך תבנית מאפינס. להניח חתיכות גבינה מעל כל מאפינס, ולתנור ל- 40 דק` בחום בינוני. 

יוצאים 16 מאפינס. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת