88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

לחם קמח חיטה מלא ללא לישה

22/02/2017
לחם קמח חיטה מלא ללא לישה

לא הייתי פה מזמן .תודה לכל המתעניינים הייתי עסוקה בשיפוצים

ובבחירות להסתדרות המורים במפלגת נחל-נציגות חדשה לעובדי ההוראה בראשות 

האחת והיחידה גילה קליין   

  

 

אני מכינה שני ק"ג קמח מי שאופה פעם ראשונה

שתתנסה בחצי ק"ג קמח.

מצרכים  (לתבנית מלבניות מרופדות בנייר אפייה)

חצי  ק"ג קמח מלא

4 כפות שמן 

21/2 כוסות מים פושרים

כף אחת שטוחה שמרים יבשים

כף סוכר חום

1/2 כף מלח

מעט שמן זית למריחה על הבצק

לציפוי

שומשום,קימל,גרעיני חמניה,גרעיני פישתן,קצח, מה שיש בבית ואם אין שמן זית

אופן ההכנה

 לבחוש בתוך הקופסא בעזרת כף :קמח סוכר ושמרים

מוסיפים שתים וחצי כוסות מים פושרים  ו4 כפות שמן מערבבים לבלילה

נותנים לבלילה לנוח 10 דקות

מוסיפים את המלח ומערבבים

לסגור את הקופסא להתפחה למשך שעה

מורידים את הנפח יוצקים לתבנית הבצק רך . מורחים מעט שמן זית 

איןנ צורך לעשות חריצים לפני אפייתו. 

מתפיחים עוד 20 דקות

מחממים את התנור ל200 מעלות אופים 10 דקות

וממשיכים לאפות ב180 דקות עוד 50 דקות

מצננים על רשת

פורסים את הלחם מחלקים למנות ומקפיאים

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת