33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

תבשיל לב בקר וזיתים ברוטב עגבניות

01/01/2017
תבשיל לב בקר וזיתים ברוטב עגבניות

משהו טעים וכיף לצהריי היום.

1/2 ק"ג לב בקר טחון

4 קבבים שנשארו מאתמול בערב חתוכים לטבעות עבות

1 בצל גדול

1/2 קופסא של זיתים בלי חרצנים מסוננים

1/2 קופסא של רסק עגבניות

מים

מלח , תבלין טוסקנה, תבלין BBQ

בסיר בינוני, לטגן בשמן קוקוס את הבצל. להוסיף את לב הבקר הטחון והקבבים ולערבב עד שמאפיר. להוסיף את הזיתים, רסק העגבניות, המים והתבלינים ולהביא לרתיחה. לבשל על אש קטנה למשך 40 דק'. 

אנחנו אכלנו ליד אורז אסאדו טעים.

שבוע טוב!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת