44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

צ'ורוס

צ'ורוס

המצרכים:

1 כוס מים

100 גרם מרגרינה

1/4 כפית מלח

1/3 כוס סוכר

1 כוס קמח

3 ביצים

לציפוי:

1/2 כוס סוכר

1/2 כפית קינמון

 

אופן ההכנה:

- בסיר בינוני מרתיחים מים,מרגרינה,מלח וסוכר עד להמסה של המרגרינה.

- מוסיפים בבת אחת את הקמח ומערבבים בעזרת כף עץ עד שהבצק מתנתק מהדפנות.

- מעבירים את התערובת למיקסר ובעזרת וו גיטרה מעבדים את הבצק עד שהוא מתקרר.

- מוסיפים ביצה ומערבלים עד שהיא נבלעת בעיסה, בשלב זה התערובת נראית מתפרקת זה בסדר, מוסיפים עוד ביצה ומבליעים גם אותה בעיסה ואחר כך את האחרונה.

- מעבירים לשק זילוף.

- מחממים שמן עמוק,מזלפים מהתערובת רצועות וחותכים בעזרת סכין/מספרים של המטבח,מטגנים עד לקבלת צבע זהוב.

- מערבבים את הסוכר והקינמון בצלוחית.

- טובלים כל צ'ורוס בתערובת הסוכר ומגישים.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת