22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא פולניה

מתכונים למי שכמוני לא באמת יודעים לבשל, ביקורת על כל דבר ולפעמים סיפור טוב. הכל אמיתי. חיפוש מתכונים - באלפון המתכונים מימין או התגיות משמאל. מומלץ לקרוא את הסיפור "אירוע מוחי". מישהו עוד יודה לכם.

לביבות חלביות מתוקות לחנוכה.

29/12/2016
1 ביצה.
חצי גביע גבינה לבנה.
שליש כוס סוכר.
לערבב היטב.
 
לגרר תפוח אדמה גדול אחד. חצי ממנו על החלק הגס של הפומפיה וחצי על החלק העדין.
חצי כוס קמח מצה (בערך, שלא ייצא יבש מדי או דליל מדי).
חצי כוס קמח רגיל (בערך, שלא ייצא יבש מדי או דליל מדי).
לערבב היטב הכל בתוך התערובת של ביצה-גבינה-סוכר.
הצעת שדרוג - להשתמש בסוכר וניל או להוסיף לסוכר כפית אבקת פודינג וניל.
 
להרטיב ידיים במים. ליצור כדורים בגודל קצת יותר מביצה גדולה, לשטח לעובי בערך 1 ס"מ ולטגן טיגון חצי עמוק, על להבה בינונית בעוצמה בינונית עד השחמה טובה.
לבזוק אבקת סוכר.
נבלע ונעלם כלא היה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל lseugy אלא אם צויין אחרת