22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא פולניה

מתכונים למי שכמוני לא באמת יודעים לבשל, ביקורת על כל דבר ולפעמים סיפור טוב. הכל אמיתי. חיפוש מתכונים - באלפון המתכונים מימין או התגיות משמאל. מומלץ לקרוא את הסיפור "אירוע מוחי". מישהו עוד יודה לכם.

לביבות עם טוויסט קטן והבדל גדול.

אחת הבנות ביקשה לביבות והוסיפה וביקשה שאוסיף לתערובת שמיר.
לא התלהבתי מהרעיון אבל החלטתי לנסות. מה כבר יכול להיות?!
הפתיע מאד לטובה.
 
להכנת 8-10 לביבות.:
בצל בינוני קצוץ בינוני.
בטטה לא גדולה מגוררת על פומפיה. חצי ממנה בחלק הגס של הפומפיה וחצי בחלק העדין.
2-3 תפוחי אדמה (תלוי בגודל) מגוררים שוב חצי גס וחצי עדין וסחוטים היטב היטב.
(אופציה – גזר מגורר חצי גס וחצי עדין).
2 ביצים.
חצי כוס (בערך) קמח מצה (תלוי ברטיבות התערובת, שלא ייצא יבש או דליל).
מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
שמיר קצוץ דק (לא הרבה שלא ישתלט על הטעם. בערך 1 או 1+ כף גדושה).
שמן לטיגון חצי עמוק.
לערבב היטב הכל.
להרטיב את הידיים וליצור כדורים בגודל קצת יותר מביצה גדולה ולשטח אותם לעובי פחות מסנטימטר.
לטגן להשחמה טובה על להבה בינונית בעוצמה בינונית.
יצא דליקטס.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל lseugy אלא אם צויין אחרת