00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

לטקס לביבות תפוחי אדמה

27/12/2016
לטקס לביבות תפוחי אדמה

לטקס לביבות תפוחי אדמה

 

7 - 8 תפוחי אדמה גדולים,

1 בצל גדול,

לקלף  ולגרד את תפוחי האדמה והבצל במעבד מזון על פומפיה דקה, ולערבב, 

 לסחוט היטב, ולהעביר לקערת ערבוב,

 לתבל בפילפל שחור ומלח, לפי הטעם, 

 להוסיף כף גדושה קמח תפוחי אדמה, 

לחמם שמן במחבת רחבה,

ליטול בכף  מתערובת תפוחי האדמה,  ולהניח גבשושית שמנמנה בשמן החם,  

לשטח מעט בגב הכף, לטגן עד הזהבה, להפוך במרית לצד שני,

 להוציא על צלחת מרופדת נייר מגבת סופג,

להגיש  חם,

*אפשר לגוון ולהוסיף מעט עלי פטרוזיליה קצוצים במג'ימיקס, או כוסברה, לתוספת טעם

**את חתיכות הבצל ותפוחי האדמה שנשארים גדולים, אחרי הגירוד, להוציא, ולרסק במעבד מזון+להב מתכת ולהוסיף לבלילה,

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת