44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוגיות בטעם תפוז

29/01/2017

אלה בעצם עוגיות רייבה הממכרות והמוכרות שפשוט במקום ת. שקדים או מיי ורדים הוספתי להן גרידה מתפוז אחד וואווו... אי אפשר לעצור תמיד היד תחזור לקופסא לעוד עוגיה... ועוד עוגיה...

 

מה צריך:

150 גרם חמאה/ מחמאה

100 גרם סוכר

100 גרם א' סוכר

150 מ"ל שמן

חצי כפית ת. וניל איכותית

2 כפות מיץ תפוזים

קליפה מגרידת תפוז אחד

חצי קילו קמח

כפית א' אפיה

אופן ההכנה:

במיקסר עם וו גיטרה מערבבים במהירות בינונית את החמאה , הסוכר ואבקת הסוכר,שמן ת הוניל, עד לקבלת תערובת אחידה,מוסיפים את מיץ התפוזים וגרידת התפוז .מגרדים עם מרית את החמאה שנדבקה לדפנות. מוסיפים את הקמח וא' האפיה ומערבבים רק עד קבלת תערובת פירורית. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח מעט ולשים ידני עד לאיחוד הבצק. עוטפים בנילון ומכניסים למקרר לחצי שעה.

צובטים מהבצק כדורים בגודל של גולה גדולה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה במרחק של 2 ס"מ זה מזה.

אופים ב175 מעלות 20 דקות לקרר את העוגיות ואז לשחרר מהתבנית.

זהו כוס תה וחסלwink

בהצלחה

שלכם מכל ה טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת