33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בריאות בקלות

טארט שוקולד חלבה.

כבר סיפרתי לכם שאני אוהבת לשמור עיתונים, דפים, נייר .אני אישה של ניירות, דפים, כתיבה וקריאה. 

כמנויה על ידיעות אחרונות  המוסף האהוד עליי הוא "זמנים מודרנים " של יום רביעי, חייבת להודות שבעבר המוסף היה יותר עשיר, ואטרקטיבי וכיום מצומצם משהו, עדיין ניתן למצא רעיונות ונושאים לקרא ולשמור כמו בתחום האופנה, אפייה ובישול. 

אז שמרתי את המוסף ואשתף מתכון נחמד . 

לשינוי תזונתי כל שהוא שעושים,מומלץ וחשוב אחרי יעוץ עם נטורופת ואיש מקצוע העוסק בתחום התזונה,  תוך תשאול ברור ובחינת התסמינים והסיפטומים שחווים ומשפיעים על הבריאות ואיכות החיים וכמובן בדיקת האיזון הרגשי והנפשי של המטופל:

 חשובה הנכונות והסכמה של המטופל לקחת אחריות לתהליך. 

 חשובה העלאת המודעות לשינוי והבנתו על הגוף והבריאות הפיזית והרגשית, תוך כדי שיחה הדדית.  

 חשוב  ליצור כוח רצון ומוטיבציה, שני הצדדים,(מטפל ומטופל) צריכים להיות  זמינים וגמישים. 

 חשובה הענקת ונתינת לווי וידע רב ככל האפשר כדי לדעת להוביל את התהליך בצורה טובה , בריאה ואיכותית לאורך זמן. 

כבכל שינוי תזונתי והתנהגותי חשובה ההתארגנות. יצירת רשימת קניות, חיפוש אחר מוצרים חליפיים ומשלימים לשינוי אותו עושים. 

אם תשאלו את משפחתי אני מאורגנת ומחושבת. המזווה שלי עשיר במוצרים שונים המתאימים לתזונה של כל בני הבית וכמובן לתזונה והתפריט שלי. 

חיפשתי ומצאתי עוגיות וביסקויטים ללא גלוטן ושמרתי לעת הצורך. 

חלבה וטחינה, שוקולד מריר הם ברשימת הקניות והמצרכים בבית. 

לתחתית:

150 גרם בסקויטים ללא גלוטן

50 גרם חמאה מומסת

2 כפות טחינה. 

לטחון את הביסקויטים לאבקה במעבד מזון, להוסיף את החמאה והטחינה עד שנוצרת תערובת אחידה . 

משטחים לתחתית בקטר 24 ס"מ באחידות מירבית. 

לאפות כ 10 דקות בחום של 180 מעלות, מזהיב מעט. לצנן. 

למלית:

1 שקית שמנת מתוקה

200 גרם שוקולד מריר אפשר 48% ואו 60% - תלוי כמה אוהבים מרירות. 

3 כפות טחינה גולמית

100 גרם חלבה בטעם וניל 

קרט מלח. 

1 ביצה

 אופציה להמתקה : 1/2 כוס אבקת סוכר/ 3 כפות דבש/ 3 כפות מולסה. 

בסיר מחממים את השמנת והשוקולד עד שמומס, להוסיף טחינה וחלבה לערבב היטב. 

ניתן להמתיק במעט את העיסה ע"י הסוכרים הרשומים לעיל. 

כשהעיסה אחידה להוריד מהאש ולצנן . להוסיף 1 ביצה עד שנבלעת . 

לצקת לתבנית הטארט האפויה ולאפות בחום של 160 מעלות כ 22-25 דק. המלית רוטטת ומבעבעת .

להוציא מהתנור, לצנן ולהגיש .  

בתאבון. 

חג שמח. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל eti19651 אלא אם צויין אחרת