88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

ספינג'

ספינג'

 

 

ספינג'

מרכיבים

  • לבצק

  • 4 וחצי כוסות קמח רגיל

  • 1 כף שמרים

  • רבע כוס סוכר

  • רבע כפית מלח

  • 3 כוסות מים פושרים

  • לטיגון

  • 1 בקבוק שמן

  • לציפוי

  • סוכר לפי הצורך

אופן ההכנה

 

 

 

  •  

    לשים בקערת מיקסר קמח ושמרים ולערבב,

  • להוסיף את יתרת המצרכים ולערבל לבצק נוזלי (אל דאגה ראו תמונה),

  • לכסות עם ניילון נצמד את הקערה ולהתפיח שעה, לאחר מכן להוריד נפח ...

  • אפשר עוד התפחה של שעה, (לא חובה),

  • הבצק דביק ודליל, וכך צריך לצאת, 

  • להכין צלוחית עם מי ברז על יד, ולטבול את הידיים, מקל מאוד על הכנת הספינג'

  •  

  •  

  •  בסיר על  להבה בינונית , לצקת בקבוק שמן ולחמם,

  • יש לשחק עם הלהבה משך כל הטיגון, שהספינג' יצאו זהובים ולא שחומים מדי

  •   לקחת כל פעם פיסת בצק בידיים רטובות במים,

  • לעצב את הבצק  כ"בייגלה " עם חור באמצע, (כן! הבצק דביק למדי)

  •  ולטגן בשמן משני הצדדים , להוציא על נייר סופג,

  • אופציות: לגלגל בסוכר, או לטבול בסירופ סוכר

  • או כאשר מתקרר, אפשר לבזוק אבקת סוכר,

 

הרכות שבפנים

                                                                                                                  לבחירה:  ספינג' עם סוכר רגיל 

או עם סירופ


 

 

 

 

עם סירופ סוכר

עם אבקת סוכר

 

           קרדיט : אורטל עמרם     

 

 

 

 

 

 

           

 

 

 

 

 

 

 

 

לסירופ סוכר:

3/4 כוס סוכר רגיל

3/4 כוס מים, לבשל יחד חמש דקות 

מרגע הרתיחה, על אש קטנה,

לצנן לטמפרטורת החדר,  

כאשר הספינג' מוכן, לטבול לשניה צד אחד בסירופ.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת