88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת שוקולד צ'יפס

עוגת שוקולד צ'יפס

עוגת שוקולד צ'יפס

 

 

 

 


 

מדידת כמויות, בכוס חד פעמית לשתיה קרה (השקופה הכי פושטית),

תבנית אפיה עגולה בקוטר 24 ס"מ,

או שתי תבניות אינגליש קייק,

*(לתבנית פרפר הכפלתי כמויות),

לזריה: 1 כוס שוקולד צ'יפס +1 כפית קמח לערבב,

 

בקערת המיקסר עם וו הקצפה, שמים לפי סדר את המצרכים הבאים:

2 כוסות קמח תופח,

2 כפות פודינג וניל,

1/2 כפית אבקת סודה לשתיה,

1 כוס סוכר,

מערבבים כל החומרים ומוסיפים, 

חצי כוס שמן + גביע שמנת חמוצה 15% + 3 ביצים, טורפים הכל יחד לתערובת אחידה ללא גושים, 

יוצקים לתבנית משומנת היטב,

זורים מעל שוקולד צ'יפס מעורבבים עם כפית קמח,  (כדי שלא ישקעו בבלילה),

 אופים כ- 35 דקות ב- 170 מעלות, או עד שקיסם יוצא יבש,

ליום הולדת תשע, של מאיה , הכפלתי כמויות ואפיתי בתבנית פרפר

עוגת הפרפר נועדה ליום הולדת,

ציפיתי בקרם:

שמנת מתוקה +2 שוקולד חלב 

להביא שמנת  מתוקה לסף רתיחה,

לצקת על קוביות השוקולד,

להשהות חמש דקות, לערבב לקרם חלק,

לצקת על העוגה שהתקררה, לצנן היטב,

 לקשט/או לא,  איך שרוצים,  

קרדיט: עדה כהן  

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת