1111
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

שושני שמרים במילוי פסטו עגבניות מיובשות וגבינות

21/12/2016

אין כמו מאפה שמרים שיוצא חם מהתנור ביום חורפי ,

הצעה לארוחת ערב נהדרת ,שבלולי בצק שמרים במילוי ממרח פסטו וגבינות ,

וחלק בממרח עגבניות וגבינות מאפה ריחני שלא תפסיקו לאכול

לבצק :

4 כוסות קמח

30 ג`ר שמרים טריים או 11/2 כפות שמרים יבשים

1 כף סוכר

1 כף מלח

1 ביצה

11/2 כוסות מים פושרים

5 כפות שמן זית

מעט שמן לשימון הבצק

אופן ההכנה :

שמים בקערה גדולה את הקמח+שמרים+סוכר+מלח+ביצה+שמן.


מוסיפים את המים בהדרגה,תוך לישה,לשים עד לקבלת בצק רך ואחיד.


מורחים את הבצק במעט שמן,


מכסים במגבת ומניחים במקום חם עד שיכפיל את נפחו.


חובטים בבצק לשטחו,ולשים שוב בידיים משומנות.


מכסים במגבת ומשאירים לתפיחה שנייה.


לשים פעם נוספת והבצק מוכן למילוי.

מילוי פסטו :

חצי כוס צנוברים קלויים מעט

צרור בזיליקום שטוף ונקי רק עלים

1/4 כוס שמן זית

3 שיניי שום

1/4 כוס גבינת פרמז`ן מגורדת

1/2 כפית מלח

אופן ההכנה :

מכניסים את כל המצרכים פרט לשמן זית והגבינה למעבד מזון טוחנים בפולסים תוך כדי הוספת שמן הזית ,עד למרקם

הרצוי ,מוסיפים את הגבינה ומערבבים בשתי פולסים .

תוספת גבינות :

150 ג`ר גבינה בולגרית חתוכה או מפוררת

150 ג`ר גבינה צהובה מגורדת

אפשר להוסיף קשקאבל ,או כל גבינה קשה אחרת

לפזר על הפסטו .וועל ממרח העגבניות המיובשות

מילוי עגבניות מיובשות :

צנצנת קטנה של עגבניות מיובשות לטחון במג'מיקס למרקם שאוהבים

הכנת הרולדות:

מחלקים את הבצק ל3חלקים ,משמנים מעט את השיש פותחים כל חלק בעזרת הידיים למלבן,

ממלאים רולדה אחת בפסטו וגבינות ,

מגלגלים וחותכים לשושנים בעובי הרצוי  מניחים נייר אפייה בתבנית מניחים את השושנים מכסים במגבת ,

ממשיכים עם יתרת הבצק מורחים ממרח עגבניות מיובשות וגבינות ,

משאירים להתפיח עוד 1/2 שעה ,מורחים ביצה 

 אופים בחום 180 מעלות כ1/2שעה או עד שהשושנים זהובות .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת