33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

תבשיל עדשים ובטטות מחמם

19/12/2016
תבשיל עדשים ובטטות מחמם

למה מחמם? כי קר בחוץ !! 

ואין על תבשיל שמכיל בתוכו את הכתומים-אדומים ביום שכזה. 

1 כוס עדשים אדומות

1 בצל קצוץ

1 גזר קצוץ דק

2 בטטות גדולות חתוכות לקוביות 

1 פלפל אדום קצוץ

1 קופסא של עגבניות חתוכות

מים

מלח גס, תבלינים שמתחשק (אני השתמשתי בגראם מסאלה וטוסקנה)

בסיר בינוני, מטגנים בשמן קוקוס בצל עד שקיפות. מוסיפים את כל הירקות ולבסוף את העדשים, המים והעגבניות. מוסיפים את התבלינים ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש קטנה למשך חצי שעה עד שהעדשים מתרככות, ומקפידים לערבב כדי שלא יישרף. 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת