88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

סופגניות וטיפים

27/12/2016
סופגניות וטיפים

סופגניות וטיפים 

 

בצק רך מאוד ונוח לעיצוב,

 

מצרכים;

3 + 1/2 כוסות קמח,

1 כף שמרים יבשים,

1/2 כוס סוכר,

לערבב יחד בוו לישה,

להוסיף 1 ביצה + 1 כוס מים פושרים,

להוסיף תוך כדי ערבוב  1/4 כוס שמן + 1כפית תמצית וניל,

(הוספתי גרידת חצי לימון)

 ללוש כשבע דקות,

אם הבצק יצא יבש, להוסיף מים בכף, 

לשמן קערת התפחה, להעביר את הבצק, לגלגל בשמן,

 לכסות בשקית ניילון, ולהתפיח שעה וחצי,

 לחבוט באמצע הבצק שתפח, להוצאת האוויר ולהתפיח שעה נוספת,

בינתיים להכין ריבועי נייר אפיה, 

 לכדרר כדורים מהבצק בידיים מקומחות,  ולהניח על ריבועי הנייר,

 *להתפיח מכוסה 45 דקות, (תפיחה הכי חשובה!)

*לחמם שמן בגובה 5 ס"מ בסיר עמוק, (הגובה חשוב!)

שהשמן חם מאוד, להנמיך לחום בינוני,

 להכניס כדור בצק עם הנייר מתחתיו, לטגן כשתי דקות, עד שהסופגניה זהובה ותפוחה ,

להפוך לצד שני,  ולשלוף את ריבוע נייר האפיה שמתנתק בקלות,

להוציא אל מגש מרופד במגבות נייר לספיגת השמן,

 

כדאי לבדוק סופגניה ראשונה אם היא עשויה בפנים,

אם נותרה בצקית, להנמיך את האש,  ולתת יותר זמן טיגון,

 

  

 

 

 

 

קרדיט: מלי מאירוב

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת