33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

מרק בצל עשיר של קפה גרג

כשהגשם מתדפק על גג ביתי , האח פועלת ואני אוהבת להתפנק ולפנק במרקים טובים. הפעם מביאה מתכון באדיבות קפה גרג מתכון של השף נדב מרום, מרק שאני נוהגת לשתות/ לאכול ברשת כגרג כשאין חשק לצאת מהבית מכינה אותו בבית. 
מתכון למרק בצל באדיבות נדב מרום קפה גרג
המצרכים
100 גרם חמאה/ 50 גר' חמאת קוקוס 
2 ליטר בצל פרוס לרצועות "חצי אמינסה", פרוס דק
1 כף עלי טימין, קצוץ דק מאד
1 כוס יין לבן
2 ליטר מים
כף מחית ציר בקר (לחלופין אבקת מרק ביתית)
פלפל לבן, מלח, מעט סוכר

אופן ההכנה

  1. לחמם את החמאה עד שהיא חומה(לא שחורה!)
  2. לזרוק לתוכה את הבצל והטימין הקצוץ, בשל עד שהבצל רך וחום.                                                            מרק בצל - קפה גרג, צילום: דרור כץ
  3. להוסיף את היין ולערבב היטב, לגרד את התחתית. לצמצם את כל היין.
  4. להוסיף את המים ולאחר שמגיע לרתיחה להוסיף את אבקת המרק.
  5. לבשל כ-20 דקות נוספות ולתקן טעמים.

הערה
 במקרה שמשתמשים ביין בישול מתוק צריך פחות סוכר. על הסוכר לאזן את חמיצות היין
* פורסם לראשונה כאן

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת