1111
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

חמין מהיר גריסים עוף ותפוח אדמה

16/12/2016

בימים קרים תמיד מחפשים תבשילים שיחממו את הגוף וישביעו ,

אצלינו בבית לא חסידים של חמין כבד ,אבל לכזה חמין קליל ומהיר הכנה

יש קונים ,אין צורך להשאיר לילה שלם על הפלטה מספיק 3-4 שעות בתנור

ויש לכם יופי של חמין מזין בצבע נהדר שממלא את הבית בריח המוכר של חמין

שישב לילה שלם על הפלטה ,ממליצה להכין בסיר חשמלי יוצא נהדר,

חמין זריז של גריסים תפוח אדמה קולרבי ועוף

מצרכים :

4 תפוחי אדמה

2 בצלים גדולים

4 ביצים או כמספר הסועדים

4 חלקי עוף שקיים ירכיים

1 וחצי כוס גריסים

4 קולרבי

פלפל שחור

פפריקה מתוקה

מלח

אבקת מרק עוף

אופן ההכנה :

שוטפים היטב את הגריסים ומסננים ,קוצצים את הבצל לקוביות מניחים בסיר

שטוח ורחב ומטגנים עד להזהבה קלה ,מוסיפים את חלקי העוף מתבלים מעט,ומשחימים משני

הצדדים ,מוסיפים את הגריסים ,את הקולרבי חותכים לרבעים ומוסיפים לסיר מסדרים

מעל את תפוחי האדמה והביצים ,מתבלים את יתרת התבלינים ,מוסיפים מים לכדי כיסוי ,

מביאים לרתיחה מבשלים על הגז כשחצי שעה ,מעבירים לתנור שחומם מראש 180 מעלות ,

כ3-4 שעות בודקים מדי פעם שיש נוזלים ,

זהו החמין מוכן הריח שמתפשט בבית נהדר וצבע החמין מקסים חום זהוב וטעים

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת