11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

פשטידת פסטה גבינות חנה תמיר

פשטידת פסטה גבינות חנה תמיר

 

פשטידת פסטה גבינות

(ללא ביצים),

 

חנה תמיר

 

פסטה צינורות מעוגלים לומקוני שופרסל 100% חיטת דורום לבשל לפי הוראות, 400 גר',(800 גר' בחבילה),

לשמור את מי הבישול של הפסטה כשתי כוסות לשימוש בהמשך

50 גר' חמאה,

3 כפות קמח רגיל,

2 כוסות חלב,

1/2 כוס שמנת מתוקה,

200 גר' קשקבל מגורר,

50 גר' פרמזן, להפריש חלק לזריה מעל הפשטידה,

1 כף חרדל חלק דיז'ון

1/2 כפית פפריקה,

מלח, פילפל,

לזריה:

פירורי לחם,  ופרמזן (שששמרנו בצד),

 

בשמל 

להמיס חמאה בחום נמוך להוסיף קמח, לערבב ,

להוסיף חלב+שמנת מתוקה לבחוש במטרפה ידנית,עד שהרוטב מסמיך ומתעבה, להוריד מהאש,

להוסיף קשקבל + חלק מהפרמזן, השאר לשמור לזריה 

להוסיף חרדל, מלח, פפריקה,

לדלל אם צריך לאט לאט,  ב- 2 מצקות מים מבישול הפסטה, ליצירת מירקם קרמי סמיך, (כמו של טחינה),

להוסיף את הפסטה המבושלת לערבב, עד שכולה עטופה ברוטב,

לצקת לתבנית, לפזר פרמזן ופירורי לחם,

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת