פשטידת פסטה גבינות חנה תמיר

פשטידת פסטה גבינות
(ללא ביצים),
חנה תמיר
פסטה צינורות מעוגלים לומקוני שופרסל 100% חיטת דורום לבשל לפי הוראות, 400 גר',(800 גר' בחבילה),
לשמור את מי הבישול של הפסטה כשתי כוסות לשימוש בהמשך
50 גר' חמאה,
3 כפות קמח רגיל,
2 כוסות חלב,
1/2 כוס שמנת מתוקה,
200 גר' קשקבל מגורר,
50 גר' פרמזן, להפריש חלק לזריה מעל הפשטידה,
1 כף חרדל חלק דיז'ון
1/2 כפית פפריקה,
מלח, פילפל,
לזריה:
פירורי לחם, ופרמזן (שששמרנו בצד),
בשמל
להמיס חמאה בחום נמוך להוסיף קמח, לערבב ,
להוסיף חלב+שמנת מתוקה לבחוש במטרפה ידנית,עד שהרוטב מסמיך ומתעבה, להוריד מהאש,
להוסיף קשקבל + חלק מהפרמזן, השאר לשמור לזריה
להוסיף חרדל, מלח, פפריקה,
לדלל אם צריך לאט לאט, ב- 2 מצקות מים מבישול הפסטה, ליצירת מירקם קרמי סמיך, (כמו של טחינה),
להוסיף את הפסטה המבושלת לערבב, עד שכולה עטופה ברוטב,
לצקת לתבנית, לפזר פרמזן ופירורי לחם,
-
ש י א 1 הגיב ל- כרוב וסלק מוחמצים
-
nik19864 הגיב ל- כרוב וסלק מוחמצים
מנוי במייל
-
ש י א 1 הגיב ל- כרוב וסלק מוחמצים
-
nik19864 הגיב ל- כרוב וסלק מוחמצים
הוספת תגובה
תגובה אחת