00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מאדאם לולו מאסטר פיס

טרטלטים מפסטרמה וביצה וקטשופ בקלי-קלות

 

 

 

מבחר מעדני יחיעם, גם נקניקיות עוף ובקר, וגם פסטרמה ללא חומרים משמרים.

קיבלתי משלוח של נקניקים "יחיעם"היו מבחר של סלמי, קורנביף, פטה כבד,ונקניקיות עוף ונקניקיות בקר ללא חומרים משמריםופסטרמה עוף ללא חומרים משמרים,רציתי להכין תוספת מהירה ובשרית לארוחה שגם תהיה טעימה, גם יפה וגם ללא טרחה רבה.אז חשבתי מה אוכל להכין מהפסטרמה המאוד טעימה?ואז עלה לי רעיון לקחת את הפסטרמה ולשים בתבניות אישיות וזה יהיה הבסיס במקום בצק פריך.

אז קדימה לעבודה-כל שלבי ההכנה מלוות בתמונות למטה-
לוקחים תבניות אישיות של טרטלטים, אפשר מאלומיניום,
ניתן לרפד אותם בניירות מנז'טים או ישירות לשים את הפסטרמה בתוך מנג'ט אלומיניום- תחילה לרסס בספרי שמן קנולה או זית.

לקחת פסטרמה ולעגל אותה כמו קונוס, -ראו תמונות למטה.

ניתן בתבנית אישית קצת יותר גדולה להכין עם 2 פרוסות פסטרמה אחת חופפת על השנייה.

לשבור ביצה לכוס פלסטיק ולשפוך לתוך טרטלט הפסטרמה.

לפזר מעט מלח, ומעט פלפל שחור,

ניתן לפזר מסביב לביצה קצת נקניק סלמי,או אפילו כמה קרעים של פסטרמה או חתיכות קטנות של נקניקיות.

לזלף כ-4 טיפות קטשופ על הביצה,

לרסס מעל קצת שמן,

לחמם את התנור לחום נמוך כ-170 מעלות ולאפות עד אשר הביצה מתקשה.-כל אחד יאפה לפי דרגת הביצה האהובה עליו- אנחנו אוהבים ביצים מבושלות היטב.

ניתן במהלך האאפיה לאחר שהביצה קצת התקשתה לכסות עם נייר כסף ולהמשיך באפייה לפי הצורך, בערך 20-25 דקות לפי הצורך.

יצא טעים ממש ניתן להגיש עם סלט ירקות או עם פירה וירקות.

בתאבון!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל lihishmu אלא אם צויין אחרת