33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

תורת חסד על לשונה

"תורת ה' תמימה משיבת נפש עדות ה' נאמנה מחכימת פתי, פקודי ה' ישרים משמחי-לב מצות ה' ברה מאירת עיניים" (תהלים י"ט, ח'-ט')

 קַוֵּה, אֶל-יְהוָה: חֲזַק, וְיַאֲמֵץ לִבֶּךָ; וְקַוֵּה, אֶל-יְהוָה [תהלים כז, יד].

תוצאת תמונה עבור תמונות של שויתי ה לנגדי תמיד

"כל השונה הלכות בכל יום מובטח לו שהוא בן העולם הבא"

"תורת חסד על לשונה" - הוא אתר "לימוד-יומי" של הלכות, מוסר ואמונה. בכל יום נפתח את הלימוד בתפילת "נשמת כל חי", נמשיך ללמוד: הלכות שמירת לשון, הלכות בחיי היום יום ושבת, הלכות והנהגות לקראת החגים והמועדים  הקרבים. נלמד את ספר "מסילת ישרים" ונעשיר את עולמינו בשיעורי-חיזוק ופנימיות התורה ובעה"י נסיים עם "מזמור לתודה". 

מטרת-האתר - לזכות את עם ישראל לסיים 3 פעמים בשנה ללמוד את כל ההלכות שחייבים בהם, לקבל הכנה מלאה לכל מועדי ישראל, להכיר את צדיקינו וכן לעבוד על מידותינו באמצעות ספרי מוסר ואמונה!

הפיצו את האתר - וזכו גם אחרים בקדושה רוחנית משמחת ומקרבת אל הקב"ה ובשכר אין סופי לעולם הבא. 

בשם השם נעשה ונצליח והשם עלינו ברחמיו ירוויח - השם שפתי תפתח ופי יגיד תהילתך:

מתכון לכבוד ערב שבת – לביבות תפוחי אדמה עם חצילים

 

לביבות תפוחי אדמה עם חצילים

 

תוצאת תמונה עבור תמונות של לביבות תפוחי אדמה וחצילים

 

 

חומרים

4 תפוחי אדמה בינוניים – מגורדים במגרדת גסה.

1 חציל בינוני (נקבה- חציל מאורך; לדאוג שיהיה קל-  בלי גרעינים) – חתוך לקוביות קטנות (עם הקליפה).

בצל לבן גדול חתוך לקוביות.

2-3 בצים L (לפי מרקם העיסה אפשר לבדוק ולהוסיף).

3-4 כפות פירורי לחם מטובלים (יש במרכולים).

 

שמן קנולה לטיגון

 

תבלינים

תבלין לגריל

פלפל שחור

אבקת שום

מלח

 

אופן ההכנה

לערבב את כל החומרים למעט השמן לטיגון.

לתבל בתבלינים.

התערובת צריכה להיות דביקה לכן יש לאזן בין הביצים לפירורי הלחם. אפשר להוסיף על פי הצורך.

לחמם שמן במחבט טפלון.

בעזרת 2 כפות ליצור קציצות ולהדק.

לטגן מ- 2 הצדדים עד לקבלת גוון זהוב-חום.

מתקבלות לביבות תפוחי אדמה עם קוביות חצילים קרנצ'ים, שנותנות טעם מיוחד.

 

 

בתאבון!

 

   ואחרי האוכל בא התאבון ללימוד היומי...   

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל azulayt אלא אם צויין אחרת