44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

מטבעות זהב

10/12/2016

אין זמן להכין בצק? רוצים לנשנש משהו טעים בכלום עבודה? בא לכם להשמין ? כי לא תרגישו כמה תזללו אותם...אלו המטבעות יעלו לכם ביוקרcheekycheeky

 

 

מה צריך:

חבילה בצק עלים מופשרת במקרר

ביצה טרופה עם מעט מים

סוכר מעורבב עם קינמון (בצלחת עמוקה)

אופן ההכנה:

לפתוח את הבצק על משטח מקומח מעט ולקרוץ עיגולים בגודל הרצוי לכם (הכי כיפי לנשנש את הקטנים הכנתי אותם עם כוסות שתיה חריפה)

למרוח בביצה הטרופה ולפזר עליהן את הסוכר והקינמון.

לרפד תבנית בנייר אפיה לשים את המטבעות במרחק קטן זו מזו.

לאפות ב190 מעלות עד שהמטבעות תופחות ומקבלות צבע זהוב.

זהוווו מוכן תתחילו לנשנששששש.

אם ישאר לכם הן נשארות טריות בכלי זכוכית אטום היטב

בהצלחה

שלכם מכל ה טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת