44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

חיתוכיות ריבה

02/12/2016

מה להגיד לכם?? תמיד שאני מכינה עוגה והיא יוצאת מהתנור אחד מבני הבית חייב להכנס להריח וכמובן לטעום אז זהו שזה הפך להיות חוק מרפי אצלי cheeky נכנסה הבת טעמה ואישרה שהחיתוכיות בדיוק מתאימות לה וגם לכוס תה או קפה לימים הגשומים שהבטיחו לנו ב"ה.וגם נתנה אישור שהן טעימות.קבלו תמונות ואת המתכון ותהנו.. הפעם זו לא עוגה בחושה וקצת יותר כלים לשטיפה.לא נורא תשאירו לבעל את המלאכהsurprise לא יזיק להם פעם באף פעם להדיח כלים.

 

 

 

 

מה צריך:

400 גרם קמח

100 גרם סוכר

4 ביצים מופרדות (לבצק משתמשים רק בחלמונים)

200 גרם חמאה / מחמאה קרה חתוכה לקוביות

1 כפית א' אפיה

קורט מלח

מיי קרח כמה שידרש

לשכבה שניה:

ריבה בכל טעם (רצוי ביתית devil)

4 חלבונים(מהביצים שהשתמשנו לבצק)

130 גרם סוכר

75 גרם קוקוס

75 גרם שוקולד צ'יפס

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר עם וו הגיטרה לערבב את הקמח הסוכר א' אפיה וקורט המלח,להוסיף את החמאה ולערבב לבצק פרורים להוסיף את 4 החלמונים (הצהוב ) ולהמשיך ללוש אם הבצק קשה מוסיפים בזהירות מיי קרח( מעט בכל פעם) לשים רק עד שהבצק מתאחד, מוציאים מהקערה מאחדים את הבצק מכינים ריבוע עוטפים בנילון ומכניסים למקרר.

בנתיים עד שהבצק מתקרר לו , מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף חזק. מפסיקים את המיקסר מוסיפים ידני את הקוקוס בבחישה איטית, מוסיפים את השוקולד צ'יפס בבחישה איטית.

מורחים בחמאה תבנית בגודל 25x35 לא חד פעמית (תחתית ודפנות)

על משטח מקומח מרדדים את הבצק בעובי של 1 ס"מ כגודל התבנית מרימים עם המערוך ומניחים בתבנית

על הבצק נמרח ריבה.ועל הריבה נשים את הקצף המעורבב עם הקוקוס והשוקולד צ'יפס.

מחממים תנור ל180 מעלות אופים כחצי שעה לשים לב אם הקצף השחים לכסות ברדיד אלומיניום ולהמשיך לאפות עוד 10 דקות.

מצננים את העוגה כ5 דקות חותכים לריבועים....ממתינים עוד כמה דקות לצינון כדי לא לשרוף את הלשוןsurprise מכינים כוס תה ונהנים.

בהצלחה חברים

שבת נעימה חמימה וטעימה לכולם

שלכם מכל ה טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת