33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

מרק שפונדרה

28/11/2016
מרק שפונדרה

קר מאוד ויבש.... דבר שהוביל להמון שריפות ברחבי הארץ . מאחלת לכולנו חזרה לשגרה במינימום נזקים. 

אנחנו אוכלים להיום מרק מחמם. 

1 ק"ג קוביות שפונדרה

3 בצלים

6 גזרים

1 שומר

1 קולורבי

1 בטטה גדולה

500 גר' דלעת עם הקליפה לקוביות

2 קישואים גדולים לקוביות

מלח גס, פפריקה, כמון, כורכום

מים

בסיר ענק מטגנים בשמן קוקוס את הירקות, למשך 10 דק'. מוסיפים את הבשר ומחכים עד שיאפיר. מוסיפים מים ותבלינים ומבשלים עד רתיחה. לאחר מכן עוד 2-3 שעות על אש קטנה. 

אני טחנתי את כל המרק כדי שגם צוציק יאכל :)

מגישים ליד אורז לבן.

שבת טובה לכולנו. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת