88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת זברה

עוגת זברה

עוגת זברה

 

 

 

מתכון :

4 ביצים
1 כוס סוכר (200 גר ‘)
חמאה  בטמפרטורת חדר 1 כוס (200 גר ‘)
1 כוס חלב (240 מיליליטר)
כפית תמצית וניל 1
3 כוסות קמח (375g)
2 כפיות אבקה (10 גר ‘) אפייה
1/4 כפית מלח
לבלילת השוקולד
3 כפות אבקה (25g) קקאו
1/4 כוס חלב (50 מ”ל)
1 כף סוכר (15g)

אופן ההכנה:

יחד בקערה גדולה הוסיפו את כל החומרים היבשים, מלח קמח ואבקת אפייה. ולהניח בצד.

מערבבים את החמאה עם הסוכר עד לקבלת קרם. מוסיפים את הביצים אחת בכל פעם ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה. להוסיף תמצית וניל.

כוונו את המיקסר על עוצמה נמוכה והוסיפו חלב בהדרגה ואת תערובת הקמח (שהנחנו בצד) עד שהכל משולב היטב. הסירו שתי כוסות של הבלילה ומערבבים אותם עם תערובת השוקולד שנעשה עכשיו.

קחו 3 כפות (25 גרם) אבקת קקאו ,1 כף סוכר (15 גרם) ו 1/4 כוס חלב (50 מ”ל) ןערבבו אותם בקערה עד למרקם אחיד, הוסיפו לקערה את שתי כוסות הבלילה וערבבו,

קחו תבנית בקוטר 24 ס”מ ושמנו אותה בחמאה, חתכו נייר אפייה בקוטר 24 ס”מ והניחו בתוך התבנית המשומנת. מחממים תנור ל 180 c.

*כדי ליצור את אפקט הזברה צריך לשים באמצע התבנית כפית אחת של בלילה לבנה ואז על זה להוסיף כף של בלילת שוקולד וככה לחזור על הצעדים עד שסיימתם עם הבלילה.

 

 

 

 

 

 

התחלתי רגיל, לפי ההוראות, והתערובת נטתה לצד אחד, אז, עשיתי לה חברהsurprise

והמשכתי / סיימתי עם שתי זברות באותה תבניתcheekyindecisioncheeky

וממש כמו בחיים האמיתיים לכל זברה יש את הפסים היחודיים לה

לא לישר בכף

כדי לא להרוס את פסי הזברה!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת