44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

קינמון בחושה

23/11/2016

כך קראתי לה אבל בעצם אתם יכולים ללא קינמון או עם קקאו השוס שנתתי לה בסוף האפיה הקפיץ אותה למעלההה למעלההה. עוגה נפלאה שכולם אהבו (גם שונאי הקינמון)כי שמתי מעט קינמון..כמובן עוגה קלה להכנה ..ערבב ובחש בקערה אחת ולתנור כדאי לכם להכין טעימההה טעימההה.

 

 

 

את העוגה אפיתי בסיר פלא בתנור ללא המכסה אבל אתם יכולים לאפות בתבנית קוטר 26 גם במרובעת. השתמשתי כאן במיקסר כי הוא היה על השיש אבל בהחלט אפשר ידני גם לערבב.כמו כן מידת הכוסות שהשתמשתי בכוס שתיה קרה חד פעמית, (הכי פושטיותcheeky )

 

מה צריך:

4 ביצים גדולות

כוס ורבע סוכר

3/4 כוס שמן

כוס וחצי מיץ תפוזים טבעי

2 כוסות קמח

1 אינסטנט פודינג וניל

1 א' אפיה

ש' סוכר וניל

כפית קינמון (שמתי רבע כפית )

לפיזור בדפנות התבנית ובתחתית:

אגוזים קצוצים// שומשום//שקדים קצוצים דק

בסיום האפיה השוס סירופ מייפל רצוי אמיתי אם אין גם החיקוי המזויף יעשה את שלוindecision

אופן ההכנה:

להקציף את הסוכר וסוכר הוניל והביצים במיקסר כמה דקות , להוסיף בזרם איטי את השמן ומיץ התפוזים.

הוסיפו את שאר החומרים(מלבד הקינמון ) בבחישה איטית עד לקבלת עיסה ללא גושים.

שמנו היטב את התבנית בשמן בדפנות ובתחתית ופזרו גם בדפנות וגם בתחתית אגוגים קצוצים (או כל דבר אחר יקל עליכם לחלץ את העוגה מהתבנית)

מהעיסה שהתקבלה הוציאו כוס וערבבו אותה עם כפית קינמון .

מיזגו את העיסה לתבנית ועליה פזרו את העיסה עם הקינמון // או אפשרות שניה לשים מחצית מהעיסה ועל המחצית למזוג את עיסת הקינמון ולכסות במחצית השניה של העיסה.

עם שיפוד ערבבו בזהירות את העיסה.

אופים ב175 מעלות כ30 עד 45 דקות עד הזהבה יפה או עד שקיסם יוצא יבש

להוציא את העוגה ומיד לזלף עליה כמה סיבובבים הגונים של סירופ מייפל תוך כדי שאתם מחוררים עם קיסם כדי שהסירופ יחדור לתוך העוגה.

זהווו העוגה התקררה  תכינו לי כוס קפה אני באה ב אליכםsurprise

בהצלחה חברים

להזכירכם העוגה גם תפורסם ביום חמישי בפורום אוכל כשר של  בפינה הקבועה עוגת השבת שלי.

אז שבת שלום לכולם

שלכם מכל ה טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

8 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת