1313
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

עוגיות אלפחורס

05/12/2016

עוגיות נהדרות עם בצק הכי נוח רך וגמיש לעבודה ,

נימוח ומתפורר בפה אחרי האפייה הקצרה ,במילוי

ריבת חלב ועטוף בקוקוס ,אין עונג גדול מזה .

ממליצה מאוד הבצק מאוד נוח לעבודה תעקבו אחרי ההוראות

הצלחה מובטחת

המתכון שייך לרוני ונציה ועלה על ידי יונית צוקרמן הנהדרת ,ממליצה מאוד הכי טעים שיש

מצרכים :

200 גרם חמאה

150 גרם אבקת סוכר

3 חלמונים

גרידת לימון

300 גרם קורנפלור

200 גרם קמח

1 שקית אבקת אפייה

1 כפית סודה לשתיה

1 כפית תמצית וניל

1 כף ברנדי

אופן הכנה :

להפשיר את החמאה בחוץ להכניס לקערת המיקסר להוסיף 150 גרם אבקת

סוכר לערבל עם וו גיטרה ,להוסיף 3 חלמונים להמשיך לערבל עד לתערובת אחידה ,

להוסיף את גרידת הלימון ולהמשיך לערבל ,

בקערה נפרדת לערבב קורנפלור ,קמח ,אבקת אפייה וסודה לשתייה ,לנפות ביחד

להוסיף לקערה עם החמאה להמשיך לערבל ,להוסיף תמצית וניל וברנדי ,

לערבל עד שהבצק אחיד רך וגמיש ,לעטוף בניילון נצמד לשמור במקרר כשעה .

לחלק את הבצק לשניים ,לרדד חצי בצק בין שתי ניירות אפייה לעובי אחיד ,

לקרוץ עיגולים להניח נייר אפייה על תבנית להניח את העיגולים על התבנית

לחמם תנור ל180 מעלות לאפות בדיוק 6 דקות ,

מוציאים מהתנור ומצננים היטב ,מזלפים על מחצית מהעיגולים שכבה של ריבת חלב

ומניחים מעליה עוגייה נוספת ,מורחים שיכבה דקה של ריבת חלב בשוליים ומגלגלים

בקוקוס ,העוגיות מוכנות לאכילה למחרת היום אחרי שכל הטעמים נספגים .


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת