33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

תורת חסד על לשונה

"תורת ה' תמימה משיבת נפש עדות ה' נאמנה מחכימת פתי, פקודי ה' ישרים משמחי-לב מצות ה' ברה מאירת עיניים" (תהלים י"ט, ח'-ט')

 קַוֵּה, אֶל-יְהוָה: חֲזַק, וְיַאֲמֵץ לִבֶּךָ; וְקַוֵּה, אֶל-יְהוָה [תהלים כז, יד].

תוצאת תמונה עבור תמונות של שויתי ה לנגדי תמיד

"כל השונה הלכות בכל יום מובטח לו שהוא בן העולם הבא"

"תורת חסד על לשונה" - הוא אתר "לימוד-יומי" של הלכות, מוסר ואמונה. בכל יום נפתח את הלימוד בתפילת "נשמת כל חי", נמשיך ללמוד: הלכות שמירת לשון, הלכות בחיי היום יום ושבת, הלכות והנהגות לקראת החגים והמועדים  הקרבים. נלמד את ספר "מסילת ישרים" ונעשיר את עולמינו בשיעורי-חיזוק ופנימיות התורה ובעה"י נסיים עם "מזמור לתודה". 

מטרת-האתר - לזכות את עם ישראל לסיים 3 פעמים בשנה ללמוד את כל ההלכות שחייבים בהם, לקבל הכנה מלאה לכל מועדי ישראל, להכיר את צדיקינו וכן לעבוד על מידותינו באמצעות ספרי מוסר ואמונה!

הפיצו את האתר - וזכו גם אחרים בקדושה רוחנית משמחת ומקרבת אל הקב"ה ובשכר אין סופי לעולם הבא. 

בשם השם נעשה ונצליח והשם עלינו ברחמיו ירוויח - השם שפתי תפתח ופי יגיד תהילתך:

מתכון לכבוד ערב שבת – דג מושט מטוגן – בטעם מיוחד

 

דג מושט מטוגן – בטעם מיוחד

 

תוצאת תמונה עבור תמונות של דג מושט מטוגן

 

 

חומרים

פילה דג מושט [כמספר הסועדים]

בצים

פרורי לחם מטובלים [יש במרכולים מספר סוגים, כל אחד לפי טעמו]

רוטב צילי מתוק [נותן את הטעם המיוחד]

שמן לטיגון

 

תבלינים

מלח

פלפל שחור

אבקת שום

 

אופן ההכנה

לשטוף את הדגים ולבדוק היטב שאין תולעים.

בקערה אחת שמים את פרורי הלחם המטובלים.

בקערה שניה לטרוף מס' ביצים [אם לא מספיק אפשר תמיד להוסיף], מלח, פלפל שחור, אבקת שום ורוטב צילי – עד שמתקבל מרקם אחיד.

לשים שמן במחבט טפלון ולחמם את השמן – לא יותר מדי שלא ישרף.

לטבול כל דג בתוך התערובת של הביצים, שיעטוף ויספג היטב בדג, ולאחר מכן בפרורי הלחם המטובלים ולטגן משני הצדדים עד שמתקבל גוון זהוב-חום.

לאחר הטיגון להניח על נייר סופג.

הדג יוצא קריספי מבחוץ ועסיסי מבפנים עם טעם מיוחד של התבלינים והצילי המתוק.  

מומלץ להגיש עם תפוחי אדמה ובטטה בתנור או לצד סלט ירקות עשיר.

 

 

בתיאבון!

 

 

ולאחר האוכל בא התיאבון ללימוד היומי...

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל azulayt אלא אם צויין אחרת