44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

רולדת קצפת ולוטוס

רולדת קצפת ולוטוס

בס"ד

 

המצרכים לרולדה:

5 ביצים 

1 כוס סוכר

2 כפות שמן

1/4 כוס קמח

למילוי:

1/2 כוס ממרח לוטוס

1 מיכל קצפת צמחית

 

לציפוי:

1/2 כוס ממרח לוטוס

 

אופן ההכנה:

- לחמם תנור לחום של 200 מעלות.

- בקערת המיקסר להקציף את הביצים שלמות ביחד עם הסוכר עד לקבלת קצף בהיר ויציב 7-8 דקות.

- להוסיף בתנועות עטיפה את השמן והקמח ולערבל רק עד שהקמח נטמע בקצף.

- להניח נייר אפיה בתבנית של התנור ולשמן אותו.

- לשפוך את התערובת על התבנית וליישר.

- לאפות 10-12 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא נקי.

- להפוך את העוגה על מגבת ולגלגל אותה ביחד עם המגבת לרולדה,לתת לה להתקרר.

- להמיס את ממרח הלוטוס במיקרו 30 שניות.

- להקציף את הקצפת לקצף יציב.

- לפתוח את הרולדה,להוריד את נייר האפיה, למרוח בממרח הלוטוס ומעליו בקצפת ולגלגל חזרה לרולדה.

- להמיס את ממרח הלוטוס של הציפוי ולשפוך מעל הרולדה.

**ניתן להשאיר מעט מהקצפת ולקשט מעל הלוטוס.

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת