77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

ירקות מוקפצים עם נודלס

19/11/2016

אם יש מאכל שאני מאוד אוהבת, זה איטריות נודלס, מאכל טעים מאוד, זמין וקל להכנה.

אני מביאה כאן מתכון להכנת נודלס עם ירקות, אפשר להכין עם חזה עוף, אבל אני אוהבת את זה נטול בשר.

מצרכים:

  1. חבילה איטריות נודלס - להכין לפי הוראות היצרן, לא לשטוף, לסנן, להניח בקערה, לערבב עם מעט שמן
  2. ירקות שאוהבים: כרוב, גזר, גמבה, בצל ירוק, בצל יבש - פטריות, חתוכים לרצועות דקות, אני אוהבת חתוכים קצת עבה
  3. את הכמויות של הירקות, כל אחד יחליט על הכמות, בהתאם למספר הסועדים
  4. רוטב סויה
  5. רוטב צ'ילי מתוק או חריף, מה שאוהבים
  6. שמן לטיגון
  7. מי שאוהב יכול להוסיף נבטים/בוטנים קלויים

הכנה:

  1. לחמם ווק על אש בינונית, להוסיף שמן סויה וצ'ילי ולערבב
  2. להגביר את האש, להוסיף את הירקות, כל ירק בנפרד וכל פעם קצת ולטגן במהירות
  3. להעביר לסיר מתאים את הירקות המוכנים, ככה לטגן את כל הירקות
  4. לאחר שסיימנו עם הירקות, לטגן גם את הנודלס מעט
  5. להוסיף לסיר הירקות, לערבב הכל ביחד, אם יש נבטים, זה הזמן להוסיף
  6. בהגשה, ולמי שאוהב, אפשר לפזר מעט בוטנים

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת