44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

ירקות אפויים כתוספת

01/12/2016

כל סוגי הירקות ביחד אפויים עם תיבלון מתאימים כתוספת לכל דבר לאורז, לעוף , לדגים לתפוחי אדמה ואפילו ליד פשטידה טעימה.

 

 

מה צריך:

בצל גדול חתוך לקוביות בינוניות

בצל גדול אדום חתוך לקוביות

2-3  גזדים חתוכים לקוביות

פלפלים אחד מכל צבע חתוך לקוביות (אדום, צהוב, ירוק, כתום)

דלעת חתוכה לקוביות

בטטה גדולה חתוכה לקוביות

תפוח אדמה חתוך לקוביות

כוס אפונה קפואה /שעועית ירוקה קפואה

פרחי כרובית

פיטריות פרוסות

חציל עם הקליפה חתוק לקוביות

כמובן אתם יכולים להוסיף או להשמיט כל ירק שאתם אוהבים // לא אוהבים

לתיבלון:

2 כפות אורגנו יבש

5 כפות שמן זית

כף גדושה שום כתוש

5 כפות רוטב סויה

5 כפות רוטב צ'ילי מתוק//חריף

לחריפות פלפל חריף קצוץ דק /פלפל שחור

חצי כוס רוטב צ'ילי מתוק

מעט מלח

חופן פיטרוזיליה קצוצה.

להכנה:

בקערה לשים את כל הירקות להוסיף את כל חומרי התיבלון למעט הפיטרוזיליה לערבב היטב.

להניח בצד לחצי שעה לספיגת טעמים.

להניח נייר אפיה בתבנית ולאפות ב180--190 מעלות 30--40 דקות.

את הפיטרוזיליה לפזר בסוף האפיה

תוספת בריאה...בהצלחה

שלכם מכל ה טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת