44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

בעבע בתמר

18/11/2016

בצק נפלא ללא שמרים ,ללא סוכר,ללא חמאה//מחמאה.על העוגיה העירקית המשודרגת הזו קיבלתי ברכה מבעלי "עשתידכ" "יבורכו ידייך "{בעירקית} גם אתם רוצים לקבל מחמאות ולהנות מעוגיה טעימה רוצו ותכינו לא תתאכזבו .

 

בצק כיפי לעבודה גם במיקסר וגם ידני.

מה צריך:

500 גרם קמח

200 מליליטר שמן

200 מליליטר מים

1 שקית א' אפיה

למילוי :

חבילה אחת של תמרים בווקום מחוממים כ30 שניות במיקרו

אבקת סוכר לזרייה {לא חובה}

אופן ההכנה:

בקערת המיקסר עם וו הגיטרה , או בקערה ללוש בצק רך וגמיש.{אם חסר נוזלים מוסיפים ביחס שווה שמן ומים} הכל בהתאם לסוג הקמח.

עוטפים בשקית נילון ונותנים לו לנוח כחצי שעה.

ליצור כדורים בגודל של אגוז מהבצק.

ליצור כדורי תמרים בהתאם למספר כדורי הבצק.

לרדד כל כדור בצק לעובי של 2 מ"מ לשים במרכז את כדור התמר ולסגור כמו שסוגרים קובה .

לרדד את כדור הבצק לעיגול ולהניח במרחקים קטנים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.

לאפות בתנורבחום של 180 מעלות בין 15--ל20 דקות .או עד הזהבה קלה.

לזרות א' סוכר אחרי הצינון.

מה נשאר לכם לעשות אם תחזיקו מעמד בלי לנגוס בבעבע אחדcheeky ??? להכין כוס תה surprise ולהנותתתת

אולי כדאי לכם להכין כמות כפולה של בצק תשקלו את הרעיון הבעבע נשאר טרי וטעים בכלי אטום.

בקרוב הולכת להכין לכם הפתעה מהבצק הזה תעקבו אחריangelangel

בהצלחה חברים

שלכם מכל ה טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת