1111
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

זלאביה מהמטבח התימני

19/11/2016

איזה כייף בחורף בערבים הקרים להתענג על כוס תה חם

עם זלאביה אוורירית נוטפת דבש או סוכר ,יאמי ,את הזלאביה למדתי

להכין משכנה תימניה מבוגרת לפני הרבה שנים מתכון מנצח שמלווה אותי הרבה שנים ,

אפשר לאכול את הזלאביה עם סלסה עגבניות סחוג וביצה קשה ,

הכי אני אוהבת עם דבש

מצרכים :

500 גרם קמח

3 כפות סוכר

1 כף שמרים יבשים

2 כוסות מים פושרים

1/2 כפית מלח

אופן הכנה :

מערבבים קמח עם סוכר ושמרים מוסיפים את המים בהדרגה מתחילים עם

מוסיפים כוס וחצי מים ולשים מוסיפים את המלח מוסיפים בהדרגה עד לקבלת בצק רך ודביק ,

מכסים במגבת מתפיחים ל1/2 שעה

אחרי 1/2 שעה משמנים ידיים וקורצים חתיכות מהבצק מטגנים בכוס שמן

על להבה בנונית ,עד להזהבה משני הצדדים

בצק רך ודביק

מבעבעות בשמן

זהובות ותפוחות

ותראו כמה אוריריות הזלאביות

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת