00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

בצק פריך לפאי מתוק

רכיבים:

2 כוסות גדושות קמח

1 שקית (100 גרם) אבקת סוכר

1 ביצה

200 גרם מרגרינה/חמאה

הוראות הכנה:

במעבד המזון עם להב המתכת מכניסים קמח, אבקת סוכר וחמאה. ומערבבים עד לקבלת פירורים.

מוסיפים את הביצה, ומערבבים עד שהפירורים נאספים יחד לכדור.

מצננים שעה-שעתיים. מרדדים לעיגול גדול במעט מקוטר התבנית. הופכים את הבצק על התבנית המשומנת. מהדקים לתחתית ולדפנות. דוקרים במזלג למניעת התנפחות ואופים על פי הוראות המתכון. 

לאפיה חלקית - 15 דקות, ואפיה מלאה - 20 דקות

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת