00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

פאי תפוחים עם ציפוי פירורים

15/11/2016

זהו פאי התפוחים המדהים של אמא שלי. בצק פריך, מלית תפוחים, וציפוי פירורים פריך:

רכיבים:

לבצק: http://www.tapuz.co.il/blogs/viewentry/7375553

למלית:

6-8 תפוחים קלופים, מנוקים וחתוכים לפרוסות

1 כוס סוכר

1 כף מיץ לימון

2 כפות קמח

קורט מלח

חצי כפית קנמון 

חצי כפית אגוז מוסקט

1 מרגרינה/חמאה

לציפוי פירורים:

125 גרם מרגרינה/חמאה

חצי כוס סוכר חום

1 כוס קמח

הוראות הכנה:

ערבבי את הרכיבים בקערה. והניחי בצד בזמן שאת מכינה את הבצק.

שמני תבנית 26 עגולה, ורפדי אותה בבצק. מלאי את הבצק במלית. נקדי במרגרינה/חמאה.

לציפוי הפירורים, ערבבי במיקסר מרגרינה וסוכר לקרם אחיד. הוסיפי קמח וערבבי עד שיהפוך לפירורים, ופזרי אותם על העוגה.

אפי את העוגה בחום גבוה (220 מעלות). במשך כ-35 דקות עד שהעוגה משחימה והתפוחים רכים.

להגיש חם עם גלידה או קצפת

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת