88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

עוגת קרמבו ומוס שוקולד

18/11/2016
עוגת קרמבו ומוס שוקולד

קרמבו ומוס שוקולד

קרדיט: שטראוס

 

 

כך זה נראה בפריסה אחרי הקפאה

הכנתי בשתי תבניות חד פעמיות של אינגליש קייק

האחת עם קרמבו וניל ובשניה קרמבו בטעם מוקה של שטראוס.

 

מצרכים:

תבנית אינגיש קייק חד פעמית ,

5 קרמבו וניל / מוקה או שילוב של שניהם לסירוגין, רצוי קפואים, (שצורתם תישמר במהל ההכנה.

להכין את קרם השוקולד:

200 גר' שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו +35 גר' חמאה,

להמיס יחד במיקרו בפולסים, לערבב היטב לקבלת קרם חלק. מצנננים,

בקערת המיקסר מקציפים:

500 מ"ל שמנת מתוקה 38% (2 מארזים) ,+ 3 כפות אבקת סוכר,

להקציף עד קבלת קצפת יציבה.

מאחדים את השוקולד עם הקצפת בשלושה שלבים:

, מוסיפים 1/3 מקרם השוקולד לקצפת ומערבבים,

 מוסיפים 1/3 קרם שוקולד נוסף ומערבבים,

מוסיפים 1/3 אחרון קרם שוקולד אל הקצפת  מערבבים היטב לקרם אחיד.

הרכבת העוגה:

מסירים את העטיפה מ- 5 קרמבואים ומסדרים בתבנית אינגליש קייק חד פעמית,

יוצקים את הקרם מסביב ומעל הקרמבואים מישרים יפה,  דופקים את התבנית על השיש ומנערים, לפיזור אחיד ומא של המוס,

מנקים עודפים מהדפנות, 

מכסים את התבנית בניילון נצמד, מקפיאים ל- 4 שעות.

ציפוי שוקולד:

ממיסים בפולסים במיקרו 200 גר' שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו + 3 כפות שמנת מתוקה,

מערבבים היטב שלא יהיו גושים, ויוצקים מעל העוגה הקפואה.

 מפזרים קליקים בשחור לבן.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת