11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

גיבץ' בלקני בתנור

גיבץ' בלקני בתנור

גיבץ' בלקני בתנור

תבשיל מדהים של ירקות מכל הסוגים שנותן הרגשת שובע אבל עם הרבה פחות קלוריות.

חומרים:

1 חציל גדול חתוך לקוביות

1 קישוא גדול חתוך לקוביות

1 בצל גדול פרוס

1 פלפל ירוק חתוך

1 פלפל אדום חתוך

2 גזרים גדולים חתוכים 

1 בטטה חתוכה

1 תפוח אדמה חתוך

ראש שום שלם מפורק

שמן זית

2 כפות אריסה ביתית (*תתחילו עם כפית, שתי כפות זה חריף אש ולא כל אחד אוהב את זה)

מלח

 

 

 

מטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את הירקות הקשים ( גזר תפוחי אדמה ) מערבבים ומטגנים כמה דקות תוך כדי ערבוב מדי פעם. מוסיפים את הירקות הרכים ( חציל קישוא פלפלים ובטטה ) מערבבים ומוסיפים את השום. מערבבים קלות מוסיפים מים עד לכיסוי ואת האריסה. מתבלים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים כ20 דקות.

 

מחממים תנור ל-250 מעלות,

(הוצאתי את הירקות מהרוטב שבו בושלו, בעזרת כף מחוררת ואפשר פשוט לשפוך את הנוזלים לכלי אחר, ולהמשיך לפי המתכון),

מכניסים את התבשיל לתנור ואופים כ-20 דקות.

מורידים את החום ל- 200 מעלות ואופים עוד 20 דקות.

מגישים על אורז לבן

 

 

 

 

     

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת