44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

כושית עם לוטוס

10/11/2016

קלה להכנה סוחפת מחמאות ואהובה בעיקר על הילדים..אודה ולא אבוש שאני הייתי מהילדים הגדולים שמאוד אהבו אותה..ונסחפתי  "קצת"cheeky surprise.

 

 

מה צריך:

2 ביצים

2 כוסות סוכר

1 כוס קקאו איכותי

1 א' אפיה

2 כוסות קמח

1 כוס שמן

1 כוס חמימה של נס קפה

כוס מים רותחים

ממרח לוטוס.

אופן ההכנה:

הבלילה יוצאת דלילה לא להיבהל זה בסדר.

במיקסר או בקערה ידני לערבב את הסוכר והביצים להוסיף את השמן ושאר החומרים לערבב עד שלא נשארים גושים.

לשמן תבנית 22x35 לשפוך את העיסה .  עם כפית לקחת ממרח לוטוס ולהשקיע איתה נטיפי לוטוס לדחוף אותם פנימה לתוך העיסה.

לחמם תנור ל180 מעלות ולאפות כ40 דקות.עד התיצבות העוגה או עד שקיסם שננעץ יוצא יבש. לשים לב אם העוגה עדיין לא נאפתה  באמצע ומסביב השחימה אחרי כ30 דקות לכסות קלילות בנייר אלומיניום ולהמשיך לאפות.

עוד טיפ אם אתם אופים בתבנית חד פעמית באלו הרכות שכשמרימים אותן הן מתקפלות שימו שתי תבניות{אחת בתוך השניה } אחרי האפיה אפשר להוציא ולהשתמש בתבנית השניה כמובן.

בסיום האפיה חממו כמה כפות לוטוס במיקרו בפולסים קצרים ומירחו על העוגה.

אתם תהנו ממנה אני בטוחה.

בהצלחה

שבת שלום חברים

שלכם מכל ה טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת