44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

קובה בסינייה

10/11/2016

אומנם עברו החגים אבל החברה התעייפו מאוד מהבשרים וביקשו פרווה מצאתי ברשת את הקובה במגש. מנה צמחונית משביעה ומענגת שיניתי את המתכון ואהבו. אם גם אתם חושקים במנה טעימה ומשביעה תכינו לא תתאכזבו.

 

 

מה צריך:

לשכבת הבורגול:

2 כוסות בורגול בינוני מושרה שעה במים חמים

2 כפות שמן זית

1 כוס קמח

1 כף שטוחה מלח

1 כף פפריקה מתוקה

1 כפית כמון

1 כפית גדושה כורכום

למילוי:

חציל גדול וקל פרוס עם הקליפה ואפוי /אפשר גם קוביות.

4 בצלים גדולים פרוסים דק

3 עגבניות גדולות בשלות וקשות חתוכות לשמיניות

1 וחצי כוסות חומוס מסונן מקופסה// מושרה ומבושל

1 כפית שום כתוש

מלח , פלפל שחור

כפית בהרט

קורט כורכום

כפית שטוחה כמון

מעט שמן לטיגון

אופן ההכנה:

משרים את הבורגול במים חמים 5-6 ס"מ מעל הבורגול כשעה. מסננים היטב וסוחטים היטב. בקערה שמים את הבורגול הקמח השמן והתבלינים ולשים היטב בידיים. מניחים בצד.

את החציל פורסים לפרוסות בעובי של חצי ס"מ משמנים משני הצדדים ואופים ב180 מעלות עד השחמה.

במחבת רחבה מטגנים את הבצל עד הזהבה תוך כדי עירבוב מוסיפים את השום מוסיפים את העגבניות ממשיכים לטגן כ5 דקות. מוסיפים את החומוס והתבלינים ומערבבים בזהירות. מכבים את הלהבה ומצננים.

בכלי חסין אש או מגש חד פעמי משטחים את מחצית מעיסת הבורגול. מעל שמים את המילוי ומכסים במחצית השניה של העיסה.מזלפים מעל כמה כפות של שמן זית.

מחממים תנור ל180 מעלות ואופים כ25-30 דקות או עד הזהבה קלה.

מגישים:עם טחינה מוכנה או עם טחינה ירוקה וואוווווו כמה שזה טעיםםםםwink

אפשר במילוי לשים פיטריות טריות/גזר/ וקישואים.

heartכשאתם חותכים את המאפה להוציא בזהירות עם כף רחבה כי הוא נוטה להתפורר אבללל מה ?? כל ביססס שווהsurprise.

בהצלחה חברים

שלכם מכל ה טובה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת