88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

עוגיות ביסקוצ'וס מתוקות

את העוגיות האלה הכנתי ממתכון שאני הרכבתי.

קראתי להן ביסקוצ'וס, גם בגלל תהליך האפייה שדומה מאוד להכנת הביסקוצו'ס השטוחים הרגילים וגם בסופו של דבר, זה זה סוג של עוגיות יבשות ומתוקות.

יש גם בגירסה מלוחה, אבל הפעם נעסוק במתוק.

העוגיות האלה מתאימות לכל השנה, הן קלות להכנה וטעימות מאוד ותמיד טוב שיש אותן בבית, אפשר להכין את הבצק ולהקפיא וכשבאים אורחים, פשוט לשלוף מהמקפיא להפשיר לפרוס ולאפות לפי ההוראות.

מצרכים:

  1. 1/2 קילו קמח
  2. 3 ביצים שלמות
  3. 100 גרם סוכר
  4. 1/2 כוס שמן
  5. 1 סוכר וניל
  6. 1 אבקת אפייה
  7. 100 גרם שקדים מולבנים
  8. 100 גרם אגוזים
  9. 100 גרם פצפוצי שוקולד
  10. 1/2 כוס רסק תפוחי עץ  

הכנה:

  1. לחמם תנור ל-180 מעלות
  2. להכניס את כל המצרכים לקערת המיקסר
  3. ללוש בעדינות עד שכל המצרכים מתגבשים
  4. אם הבצק דליל, להוסיף עוד טיפה קמח עד שהבצק מתגבש . לחלק לשלוש רולדות לעטוף בניילון נצמד להכניס למקרר לשעה בערך, לאחר מכן להוציא, להניח בתבנית מתאימה, לאפות בערך 20 דקות
  5. להוציא מהתנור להניח על קרש חיתוך, לחתוך בעדינות לפרוסות בעובי שאוהבים ולהחזיר לתנור לאפייה של עוד רבע שעה
  6. לקרר ולשמור בקופסת עוגיות סגורה              

 

 

 

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

3 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת