1111
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

קנלוני במילוי תרד וריקוטה

01/11/2016

אוכל מנחם כזה שהכי כייף לאכול כשהלילות הופכים לקרירים ,לשבת מול הטלוויזיה

עם מנה של קנלוני ריחני ורותח שיצא הרגע מהתנור ,תענוג אמיתי כן גם משמין ,אבל

לא נורא פעם ב מותר להתפנק על אוכל מנחם ,

מתכון בקלי קלות

מצרכים:

חבילת קנלוני

300 גרם גבינת ריקוטה

חבילת תרד קצוץ

2 שיני שום קצוצות

מעט מלח

מעט פלפל שחור

רוטב בשמל:

1 כף חמאה

1 כף קמח

1 כוס חלב

1/2 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

מעט אגוז מוסקט

50 גרם גבינת פרמז'ן

אופן הכנת הרוטב :

במחבת קטנה ממיסים את החמאה מוסיפים כף קמח מערבבים היטב כשתי דקות ,

מוסיפים כוס חלב תוך ערבוב תמידי מתבלים ,מבשלים עד שהרוטב במרקם סמיך .

אופן הכנה והרכבה :

מטגנים במעט שמן את השום מוסיפים את התרד הקצוץ עד שהתרד מאבד נפח כשלוש דקות ,

מערבבים את התרד בקערה עם גבינת הריקוטה ,מוסיפים מלח ,פלפל שחור מעבירים

לשקית זילוף ,ממלאים את הקנלוני ,בתבנית בינונית מורחים כמחצית מרוטב הבשמל בתחתית

 מסדרים מעל את הקנלוני ,מורחים את יתרת הרוטב מפזרים את גבינת הפרמז'ן ,מכניסים לתנור

חם 170 מעלות אופים כ30 דקות עד שהקנלוני רכים וזהובים למעלה

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת