00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

פאי בשר טחון

בצק פריך נימוח ובתוכו בשר ברוטב עגבניות. מה עוד נבקש? מבוסס על מתכון של רות סירקיס

רכיבים:

כמות בצק לקיש

1 בצל קצוץ דק

חצי קילו בשר טחון

חצי כפית פלפל

חצי כפית כמון

6 כפות רוטב עגבניות

חצי כפית מלח

הוראות הכנה:

מכינים את הבצק הפריך הזה ושומרים במקרר עד שהבשר יהיה מוכן:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2449069

מטגנים את הבצל בשמן עד שקוף. מוסיפים בשר ומערבבים על אש גבוהה עד שנעשה כולו פירורים פירורים. מוסיפים את שאר רכיבים הבשר ומערבבים.

מחלקים את הבצק לשליש ושני שלישים.

מהחלק הגדול מכינים את בסיס הפאי. משמנים תבנית עגולה בקוטר 24-25 ומרפדים אותה בבצק. ממלאים במלית, ופורשים מעל את הבצק הנותר המרודד. מברישים בביצה טרופה, ומחוררים כמה חורים קטנים.

אופים בחום בינוני כחצי שעה. ניתן לחמם על הפלטה.

ניתן גם להכין פשטידות בשר אישיות קטנות בגודל מאפין. כדאי להכין כמות בצק כפולה.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת