11
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

כדורי בשר ואפונה

03/07/2017
כדורי בשר ואפונה

כדורי בשר ואפונה

 

מתכון- לחמם סיר, לשים פנימה- 3 כפות שמן קנולה. להוסיף-2 בצלים חתוכים לקוביות,לערבב ולטגן כ-5 דקות עד הזהבה קלה. להוסיף 1 שן שום למי שרוצה. כ-2-3 כפיות פפריקה מתוקה,, 1/4 כפית פפריקה חריפה, 1/2 כפית כורכום, קורט פלפל שחור, 1 כפית מלח לטגן תוך ערבוב כחצי דקה. להוסיף- 800 גרם אפונה קפואה ולערבב. לשפוך מים בסיר לכיסוי האפונה כ-3 ס"4,בערך להוסיף; 1 כף גדושה של רסק עגבניות לערבב. ולבשל כרבע שעה או עד שהאפונה כמעט מבושלת. להכין את הקציצות- 500 גרם עוף או הודו או בקר טחון. 1 בצל גדול קצוץ לקוביות קטנות. 1/2 כוס פטרוזיליה-קצוצה דק. 1 גזר גדול -מגורד במגרדת גסה. קורט פלפל שחור, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פפריקה חריפה. 1-2 כפיות פפריקה מתוקה, 1/2 כפית כורכום. 1 ביצה 2 כפות שמן זית. 3 פרוסות לחם לבן מושרות במים לסחוט אותן היטב . לערבב הכל ביחד, להוסיף כשליש או חצי כוס קמח מצה או פירורי לחם-לפי הצורך. לקחת מעיסת הבשר כדורים בגודל כדור פינג פונג לגלגל לכדורים יפים. לשים בתבשיל האפונה. לכסות את הסיר במכסה ולבשל על אש בינונית קטנה כ-25 דקות.

 

קרדיט: ליהי קרויץ 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

תגובות אחרונות
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
תגובות אחרונות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת