00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

פשטידת פסטה פנה חצילים וגבינה

פשטידת פסטה פנה  חצילים וגבינה

פשטידת פסטה פנה חצילים וגבינה

 

 

מצרכים

  • 3 כפות שמן קנולה
  • 1 כף קמח
  • 4 כוסות חלב חם
  • 400 גרם פסטה פנה, מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 600 גרם גבינת צ'דר, מגוררת
  • מלח, פלפל לבן
  • מעט אגוז מוסקט, מגורר
  • 2 חצילים קלויים וקלופים

אופן ההכנה

  • 1. בסיר על להבה קטנה שמים את הקמח עם השמן ומערבבים היטב עד שהקמח נטמע בשמן ונוצרת מעין רביכה. מוסיפים את החלב החם ומערבבים היטב ובמהירות עד לקבלת תערובת סמיכה ללא גושים.
  •  
  • 2. מוסיפים לרוטב את הפסטה המבושלת ומחצית מכמות גבינת הצ'דר. מתבלים במלח, פלפל ובאגוז המוסקט.
  •  
  • 3.מוסיפים את החצילים הקלויים הקלופים ומערבבים היטב.
  •  
  • 4. מעבירים את הפסטה לתבנית אפייה משומנת, מפזרים מעל את גבינת הצ'דר שנותרה ואופים במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד שמתחיל להיווצר קרום זהוב על המנה.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת