00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

לזניה רביולי בטטה וגבינה

לזניה רביולי בטטה וגבינה

 

 

לזניה רביולי בטטה ורביולי גבינה

 

מצרכים:

  • 800 גר' רביולי בטטה (לא השתמשתי בכל החבילה. יכול להיות שאצלכם זה יהיה טיפה שונה)
  • 700 גר' רביולי גבינה (גם פה נשאר לי די הרבה רביולי בצד)
  • 570 גר' רוטב בסיס לשקשוקה (קופסא)
  • 1/4 כוס מים
  • מעט פלפל
  • 500 גר' תרד חתוך רצועות (יותר או פחות לפי הטעם) (השתמשתי במדליוני תרד קפואים, וזאת היתה טעות לדעתי, יצא פחות יפה)
  • 200 גר' גבינת קשקבל

אופן ההכנה:

מחממים תנור ל-180 מעלות.
ההכנה של הלזניה פשוטה מאוד, אין צורך להפשיר את הרביולים (במידה והם קפואים).
מתחילים מחימום הרוטב.
לסיר מכניסים את הרוטב עם מעט פלפל, מים ותרד ומבשלים כ-5 דקות.
לאחר שהרוטב ירד מהאש, מתחילים בהרכבה.
שלב ראשון, שמים מעט מהרוטב בתחתית.
שלב שני, מסדרים את הרביולי בטטה ראשון.
שלב שלישי, שמים שוב מעט מן הרוטב על הרביולי.
שלב רביעי, מפזרים מעט מגבינת הקשקבל מעל, וכך חוזרים על אותן הפעולות עוד פעמיים – שכבה שניה רביולי גבינה ושכבה שלישית רביולי בטטה ומעל הכל מקשטים עם מעט עלי תרד.
לאחר מכן, מעבירים את הלזניה לתנור לאפיה של כ-30 דקות עד להזהבה.
ממתינים כ-10-15 דקות לפני החיתוך ומגישים.

קרדיט: ענבל רובין

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת