44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מהמטבח של טובה´לה

עוגת תפוזים וקוקוס

09/11/2016

עוגה טעימה מאוד של מיקי שמו שווה להכין ולזלוללwink

 

 

 

החומרים:

350 גרם קמח

1 שקית א' אפיה

3 ביצים גדולות

200 גרם סוכר

240 מליליטר שמן קנולה

300 מליליטר מיץ תפוזים טרי

קליפה מגורדת מתפוז אחד

50 גרם קוקוס טחון

לקישוט:

חמישים גרם קוקוס טחון

50 גרם סוכר חום.

אופן ההכנה:

מנפים את הקמח ואבקת האפיה לקערה ומערבבים.בקערת המיקסר מקציפים את הסוכר והביצים כ8 דקותעד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה,

מנמיכים את המהירות ומוסיפים לסרוגין את הקמח,השמן ומיץ התפוזים קליפת התפוז והקוקוס עד לקבלת תערובת חלקה ללא גושים.

משמנים תבנית בבקה בקוטר 26 או 3 תבניות אינגליש קייק באורך 25 ס"מ  אני הכנתי בתבנית חד פעמית 22x32

מפזרים בתחתית התבנית ובדפנות חצי מכמות הקוקוס והסוכר {של הקישוט}

יוצקים את התערובת לתבנית המצופה בקוקוס וסוכר .

מפזרים מעל את שארית הקוקוס והסוכר.

אופים בתנור בחום של 170 מעלות בערך כ40 דקות או עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא עם פרורים לחים.

שימו לב אחרי 30 דקות אם העוגה השתזפה יותר מידיי  כסו אותה קלילות בנייר אלומיניום עד לסיום האפיה.

תהנו חברים

שיהיה בהצלחה

שבת שלום

שלכם מכל ה טובה

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נמושקה1 אלא אם צויין אחרת