00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

תפוחי אדמה מעוכים

05/11/2016
תפוחי אדמה מעוכים

תפוחי אדמה מעוכים

הוספתי רצועות בצל סגול לאפיה

 

תפוחי אדמה מקולפים בגודל בינוני כמה שרוצים 
שמן קנולה
מלח


 

אופן ההכנה:

1. לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים אבל לא מתפרקים, לקרר כחצי שעה. לקלף,

 

2.לשמן את המועך תפוחי אדמה (שלא יידבק), ולתת לחיצה  על כל תפוח אדמה ולהניח בתבנית על נייר אפייה ,

IMG_7987

 

להזליף שמן בנדיבות על התפוחי אדמה להמליח. (הוספתי פפריקה מתוקה) .

3. לחמם תנור ל 190 מעלות לאפות עד שהתפוחי אדמה מקבלים צבע יפה כ 45 דקות.

 

 

 

 

קרדיט ניקי ב.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת