חזה עוף ממולא בבשר
23/10/2016

בס"ד
שילוב נפלא של חזה עוף,בשר וממרח פסטו
המצרכים:
1 ק"ג חזה עוף פרוס לשניצל
1/2 קילו בשר טחון
1 בצל בינוני קצוץ
5 שיני שום
צרור כוסברה קצוץ
מלח,פלפל שחור
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה
קורט קינמון
למריחה - ממרח פסטו
לציפוי:
1 כוס קמח (בערך)
2 ביצים + כף מים
קורט מלח
אופן ההכנה:
- במחבת לחמם שמן ולטגן את הבצל עד להזהבה קלה.
- להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי ערבוב עד שמשנה את צבעו.
- להוסיף את השום,הכוסברה והתבלינים ולערבב. לכבות ולקרר.
- לפרוס חזה עוף על קרש,למרוח כפית שטוחה ממרח פסטו ולמלא כף מתערובת הבשר,לגלגל (לאורך/רוחב לפי פרוסת החזה) ולהניח בצד,להמשיך למלא את יתרת החזות.
- בצלחת שטוחה להניח את הקמח ובעמוקה לטרוף את הביצים עם המים וקורט מלח.
- לחמם שמן במחבת.
- לטבול כל חזה מגולגל בקמח ובביצה ולטגן עד להזהבה.
- להוציא לנייר סופג ולהגיש.
הוספת תגובה
2 תגובות