44
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בכיף

בוואריה

13/10/2016
בוואריה

בוואריה נפלאה ללא ג'לטין  לפי מתכון של הילה סמוכה רשתי

 

המצרכים:

1/2 1 כוס חלב

1 שקית סוכר וניל

1 כוס סוכר

4 כפות קורנפלור

2 קופ' שמנת מתוקה

לציפוי:

אגוזים/קרוקנט לוז

סירופ שוקולד

 

אופן ההכנה:

- בקלחת להרתיח את השמנת המתוקה עם הסוכר וסוכר הוניל.

- לערבב בקערית את החלב והקורנפלור עד להמסה שלא יישארו גושים.

- להוסיף את תערובת החלב והקורנפלור לשמנת ולבשל תוך כדי ערבוב עד לסמיכות קלה.

- לשפוך לפיירקס (ניתן להכין בכוסות אישיות) וליישר.

- להכניס למקרר לפחות ל- 4 שעות קירור.

- להוציא ולקשט באגוזים/קרוקנט לוז וסירופ שוקולד.

 

**ניתן להוסיף לתחתית ביסקויטים פתי בר טבוולים בחלב פושר.

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל פזית 72 אלא אם צויין אחרת